Yoga

Yoga vid havet

Yoga på Smygehus

Välkomna att komma i balans med din kropp tillsammans med våra duktiga yogaledare. Vi samarbetar med Madevalina och Valyayoga.

Information

För vårt härliga utbud av yogaklasser och övrig info se:

Sommartid erbjuder vi härliga pass på strandängen framför hotellet. För priser, terminskort och bokning kontakta Lina eller Pärlan.

Tänk på att inte äta nära inpå passet och att komma i tid! Yogan hålls i Yogahuset, Byahuset, Idrottsvägen, 23178 Smygeham, 10 min promenad från Smygehus Havsbad

OBS: Det finns alltid info om klassen är inställd på FB/Instagram – MaDevaLina samt FB Yogahuset & FB Smygehus Wellness.

För företag

Vi skapar en klass anpassad efter era behov och förutsättningar.

  • Fantastiskt redskap för teambuilding
  • Höjer fokus
  • Skapar gemenskap
  • Härligt sätt att varva ned och riktigt slappna av

Kontakta receptionen för bokning och prisuppgift.

Yoga med Pärlan

VIRYA YOGA, STOLSYOGA OCH YINYOGA

Viryayoga, nivå 1-2

Arbetar vi med kropps- och andningsövningar. Vi fokuserar på styrka, balans och rörlighet på ett skonsamt och säkert sätt. Varje lektion avslutas med avslappning/meditation. Även den som av någon anledning behöver ta det lite lugnare och försiktigare har god behållning av denna yoga!

Stolsyoga

Flöden som underlättar för deltagare som har svårt att ta sig upp och ner från golvet. Sitt på en stol, med stolen och väggen som stöd. Det handlar om att yoga med grace oavsett ålder, vikt eller vana.

Yinyoga

Yinyoga är ett perfekt komplement till fysisk träning där du jobbar med leder, skelett, energi, ligament och bindväv. En lugn och meditativ yogaform där du stannar i 3-5 minuter i varje ställning. Ökar mjukhet, elasticitet och återhämtningen i kroppen.

Om Pärlan

Utbildad Viryayoga-, Yinyoga- och Stolsyogalärare. Alla dessa yogaformer är ett sätt att öka rörlighet och styrka i kroppen och knoppen. Jag har såväl ett starkt fokus på vår anatomi i den vuxna och åldrande kroppen som på den meditativa delen av yogan.

För mer information:

0708-22 63 88

yoga@valayayoga.se

Valayayoga.se

Yoga med Lina

Ashtanga yoga och Yinyoga

Ashtanga yoga

En dynamisk yoga som hjälper oss att märka vår kropp och vårt energiflöde så vi kan släppa spänningar och blockeringar. Den består av en serie rörelser som görs i samma ordning varje gång. Föregående rörelse öppnar upp för nästa som förbereder kroppen för nästa och så vidare. Ställningarna, som kallas asanas i kombination med bandhas och medveten andning, ger kroppen styrka och smidighet, balanserar oss och gör oss jordade.   Bandha betyder att hålla, låsa och vi använder oss av två muskellås, bandhas. Det är ett sätt att hålla energi inne i kroppen och höja prana, livskraft.

Ett kraftfullt verktyg som ger kroppen en möjlighet att läka sig själv och rensa ut skräp samtidigt som vi vänder fokus inåt och lär oss lyssna till oss själva. Ashtangayoga är en form av meditation där vi kan släppa tankar och det som är runt omkring, att lära oss att lita på vår egen röst och följa vår egen takt.

Yinyoga

Ett perfekt komplement till fysisk träning då man jobbar med leder, skelett, energi, ligament och bindväv-fascia. Det är en lugn och meditativ yogaform där man stannar i 3-5 minuter i varje ställning för att öka mjukheten, elasticiteten och återhämtningen i kroppen. Den har visat sig hjälpa vid ryggvärk, knä och nackproblem och framför allt med att landa en stund i en stressad och snabb livsstil.

Yinyoga 55+

En kurs för dig över 55.

Övningar som mjukar upp och stärker kroppen, ökar energiflöde och cirkulation. Lugn, medvetenhet och vitalisering. Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Du bokar 5 ggr åt gången för större flexibilitet, termin från vecka 3-19, 20 ggr med uppehåll för sport/påsklov.

5 ggr 500 kr

Om Lina

Driver MaDevaLina Yoga & Terapi. Yogalärare i Ashtanga och Yin Yoga och samtals/kropps terapeut. Jag tycker det är enormt spännande att jobba med kroppen ur ett helhets perspektiv. Att se vad som händer när vi rör oss som vi behöver och när vi tar hand om vår egen energi och umgås en stund med oss själva. Att det kan vara enkelt att må bra när vi förstår vad vi behöver.

Mer information:

0707-76 03 24

lina@madevalina.se

Madevalina.se

Missa inte

Skäm bort mamma i en underbar havsmiljö med lyxig brunch!