Bad & relax

Bad & Relax vid havet

Bad & Relax på Smygehus

 Välkommen till vår relaxavdelning med mysigt poolrum, varm inomhuspool och en varm infinitypool utomhus, bastu och behandlingsrum! På Smygehus Havsbad har vi lyxen att kunna erbjuda våra gäster en skön relaxavdelning med inomhuspool, en ny varm utomhuspool och naturligtvis vår fantastiska granne – havet! Att ta ett avkopplande bad är lika naturligt hos oss som att äta god mat. Sommartid finns ytterligare en utepool öppen.

Poolerna, bastun och gymmet ingår när du bokar övernattning eller konferens med övernattning hos oss, läs mer nedan – välkommen!

Inomhuspool

Välkommen till vårt mysiga poolrum, med två varma pooler, bastu och behandlingsrum! 

Vår relaxavdelning erbjuder en avslappnad miljö med inomhuspool, behandlingsrum och nyrenoverad bastu. Dessutom en nybyggd terrass mot havet  med varm utomhuspool – öppen eftermiddag och kväll.

Öppet dagligen 8.00-22.00. Barn under 15 år är välkomna 8.00-10.00 och 13.00-16.00, blöjbarn är inte tillåtet, övrig tid är ”vuxentid”. Det är ej tillåtet att hoppa eller dyka i poolen och vi önskar att det ska vara en lugn miljö, även under barntiden.

Utomhuspooler

Vi kan erbjuda två pooler utomhus, en varm infinitypool i anslutning till relaxavdelningen, den är öppen eftermiddagar och kvällar, alla dagar.  Här finns solstolar att ligga och lata sig i och du har nära till restaurangen om du vill köpa något svalkande i baren.

Sommartid finns också en stor utomhuspool, uppvärmd mellan maj och september. 

Havet & Stranden

Nedanför hotellet har vi vår fina strand. Varför inte starta dagen med ett uppfriskande morgondopp?!

Ta på dig badrocken och hoppa i badtofflorna som finns på hotellrummet så väntar havet på dig.

Missa inte

Skäm bort mamma i en underbar havsmiljö med lyxig brunch!