Wellness

Ta hand om dig själv och kom i balans hos oss på Smygehus Havsbad.

 From 8 januari och ca en  och en halv månad fram kommer poolrummet vara avstängt, detta pga att vi bygger nytt spa

Vi erbjuder Wellness i form av ett fullt utrustat gym, pooler samt massage- och spabehandlingar. På strandängen passar det bra med en joggingtur eller en rask promenad. Välj den träning som passar dig bäst. Efter träningen finns det möjlighet att njuta av en dusch, bastubad och kanske en simtur i inom- eller utomhuspoolen – eller ta ett dopp i havet för rejäl svalka.

Mer info om wellness

Relaxavdelning & utomhuspool

På Smygehus Havsbad har vi lyxen att kunna erbjuda våra gäster en relaxavdelning med inomhuspool och bastu, en utomhuspool och naturligtvis vår fantastiska granne – havet! Att ta ett avkopplande bad är lika naturligt hos oss som att äta god mat.

Yogapass

Smygehus Havsbad samarbetar med två fantastiska yogalärare som erbjuder virya yoga, yoga grace, ashtanga yoga och yin yoga. Yogan genomförs i Gilleshuset, Idrottsvägen i Smygehamn – välkommen.

Havet

är wellness i sig!

Styrketräning & gym

Välkomna att komma i form på vårt nya fräscha gym med omklädningsrum, bastu och pool.
Vi samarbetar med Ann Lundström som driver företaget Smygehälsan.

Ann, som är utbildad personlig tränare och diplomerad kostrådgivare, erbjuder PT-timmar, gymintroduktion, seniorträning och kostrådgivning. Läs mer om vad Ann kan erbjuda här.

Gymmet är alltid öppet mellan 07-22.

Spa & Massage

På Smygehus Havsbad erbjuder vi spabehandlingar av flera olika slag. Tänk på att boka i god tid då våra behandlingar är väldigt efterfrågade och ofta blir fullbokade under helgerna!

© Copyright Smygehushavsbad 2020 - Hemsida designad & skapad av Kräm & Naabar.