Wellness

Ta hand om dig själv och kom i balans hos oss på Smygehus Havsbad.

Välkommen till vårt mysiga poolrum, med två varma pooler, en inne och en utomhus, bastu och behandlingsrum! 

Vi erbjuder Wellness i form av ett fullt utrustat gym, pooler (varm inomhuspool, varm utomhuspool som är öppen vissa dagar, eftermiddag och kväll samt en till utepool sommartid) samt massage- och spabehandlingar. På strandängen passar det bra med en joggingtur eller en rask promenad. Välj den träning som passar dig bäst. Efter träningen finns det möjlighet att njuta av en dusch, bastubad och kanske en simtur i någon av poolerna – eller ta ett dopp i havet för rejäl svalka.

Ladda batterierna med vårt relaxpaket!

Mer info om wellness

Relaxavdelning & utomhuspool

På Smygehus Havsbad har vi lyxen att kunna erbjuda våra gäster en relaxavdelning med två varma pooler och bastu, en utomhuspool (sommartid) och naturligtvis vår fantastiska granne – havet! Att ta ett avkopplande bad är lika naturligt hos oss som att äta god mat.

Yogapass

Smygehus Havsbad samarbetar med två fantastiska yogalärare som erbjuder virya yoga, yoga grace, ashtanga yoga och yin yoga. Yogan genomförs i Gilleshuset, Idrottsvägen i Smygehamn – välkommen.

Havet

är wellness i sig!

Styrketräning & gym

Välkomna att komma i form på vårt nya fräscha gym med omklädningsrum och bastu. Finns förvaringsskåp, medtag eget hänglås.
Vi samarbetar med Ann Lundström som driver företaget Smygehälsan.

Årskort: 2995 kr

Månadskort: 259 kr (autogiro 269,00 kr)

Seniorkort: 275 kr (autogiro 249,00 kr)

Träning per gång: 100 kr

Gymkort säljs i receptionen. Vi bjuder på 30 minuters introduktion med vår PT Ann när ni köpt gymkort. Gäller ett tillfälle och endast nya kunder. Introduktionen bokar du direkt med Ann mobil 0708-389311.

Ann, som är utbildad personlig tränare och diplomerad kostrådgivare, erbjuder PT-timmar, gymintroduktion, seniorträning och kostrådgivning. Läs mer om vad Ann kan erbjuda här.

Gymmet är alltid öppet mellan 08-22.

Spa & Massage

På Smygehus Havsbad erbjuder vi spabehandlingar av flera olika slag. Tänk på att boka i god tid då våra behandlingar är väldigt efterfrågade och ofta blir fullbokade under helgerna!