Wellness vid havet

Wellnes Smygehus

Ta hand om dig själv och kom i balans hos oss på Smygehus Havsbad.

Ta hand om dig själv och kom i balans hos oss på Smygehus Havsbad.

Vi erbjuder Wellness i form av ett fullt utrustat gym, pooler (varm inomhuspool, varm utomhuspool som är öppen vissa dagar, eftermiddag och kväll samt en till utepool sommartid) samt massage- och spabehandlingar. På strandängen passar det bra med en joggingtur eller en rask promenad. Välj den träning som passar dig bäst. Efter träningen finns det möjlighet att njuta av en dusch, bastubad och kanske en simtur i någon av poolerna – eller ta ett dopp i havet för rejäl svalka.

Ladda batterierna med vårt relaxpaket!

Relaxavdelning & Utomhuspool

På Smygehus Havsbad har vi lyxen att kunna erbjuda våra gäster en relaxavdelning med två varma pooler och bastu, en utomhuspool (sommartid) och naturligtvis vår fantastiska granne – havet! Att ta ett avkopplande bad är lika naturligt hos oss som att äta god mat.

Gym

Välkomna att komma i form på vårt fräscha gym med omklädningsrum, duschar och bastu.

Gymkort säljs i receptionen, se priser nedan. Ta med eget hänglås till skåp i omklädningsrum

Gymmet är alltid öppet mellan 08-22.

Yoga

Smygehus Havsbad samarbetar med två fantastiska yogalärare som erbjuder virya yoga, yoga grace, ashtanga yoga och yin yoga. Yogan genomförs i Gilleshuset, Idrottsvägen i Smygehamn – välkommen.

Spa & Massage

På Smygehus Havsbad erbjuder vi spabehandlingar av flera olika slag. Tänk på att boka i god tid då våra behandlingar är väldigt efterfrågade och ofta blir fullbokade under helgerna!

Havet

Endast 50 meter från vår relaxavdelningen ligger havet. Varför inte ta ett dopp i havet och njut ute på bryggan i stillheten som havet erbjuder.

I kallare tider kanske även ett kalldopp lockar efter en stund i vår varma bastu och uppvärmda pool i vår relaxavdelning.

Paket inom Wellness

Sköna Söndag

Wellness vid havet

Hitta lugnet vid havet

Välkommen till havet och njut i vår underbart härliga, nya relaxavdelning med inomhuspool och helt ny varm utomhuspool, behandlingsrum och bastu.

Unna dig en skön massage och slappna sen av i poolrummet vid den mysiga brasan och titta ut över havet innan du tar ett avslutande dopp i poolen.

Boka ett relaxpaket, med utsökt gourmetmiddag av vår köksmästare och somna sen till havets brus.

Sagt om oss från gäster:

"Maten var fantastisk och servicen av hög klass,mycket trevliga rum med all utrusning som behövs Rekommenderar varmt."
Michel
Konferensgäst
Håll dig uppdaterad

Nyheter & uppdateringar

Läs senaste nytt inom Wellness från Smygehus Havsbad.

Missa inte

Skäm bort mamma i en underbar havsmiljö med lyxig brunch!