Boka hotell Smygehus Havsbad

Smygehuk Hotell

Får det lov att vara ett charmigt litet hus med uteplats eller ett av våra nya och stilfulla hotellrum?

Boka hotell

Boka enkelt din vistelse hos oss på Smygehus Havsbad via vår bokningsmodul.

Smygehuk Hotell

Vaggas till sömns av havets vågor och vakna utvilad till vår frukostbuffé och dagens nya möjligheter. Oavsett om du är på semester eller besöker oss för konferens erbjuder vårt boende lugn och fridfull ro så väl som en närhet till olika aktiviteter. Det finns förbindelser till större städer som Köpenhamn och Malmö men även vacker natur med möjlighet till cykelturer, vandringar, bad och vattensport.

Smygehuk Hotell

En Idyllisk Tillflyktsort vid Sveriges Sydspets

Välkommen till Smygehuk Hotell, en pärla belägen vid Sveriges sydligaste punkt – Smygehuk. Här vid Skånes pittoreska kustlinje möts du av en spektakulär utsikt över det öppna havet och de dramatiska klipporna som sträcker sig mot horisonten. Denna charmiga och avkopplande plats har allt som behövs för en minnesvärd vistelse och är det perfekta resmålet för den som söker avkoppling och äkta skånsk gästfrihet.

Rum med Havet som Granne:

Smygehuk Hotell erbjuder olika typer av rum, från mysiga enkelrum till rymliga sviter, och de flesta av dem har en panoramautsikt över Östersjön. Att vakna upp till ljudet av vågorna som kluckar mot klipporna och den salta doften i luften är en oförglömlig upplevelse. Rummen är elegant inredda och utrustade med moderna bekvämligheter för att säkerställa att du har allt du behöver för en bekväm vistelse.

Utforska Skånes Natursköna Skatter

Smygehuk är känt för sin fantastiska natur och lockar besökare från när och fjärran. Ett besök till den ikoniska Smygehuk fyr är ett måste – den är en av Sveriges äldsta fyrar och erbjuder en hisnande utsikt över havet och kusten. Njut av promenader längs kuststigen och andas in den friska luften medan du upptäcker den unika flora och fauna som omger området.

En Kulinarisk Resa

På Smygehuk Hotell kan du se fram emot en kulinarisk resa med mat som är baserad på lokala råvaror. Restaurangen erbjuder en varierad meny med smaker som är typiska för Skåne. Prova de färska skaldjuren och fisken som fångats i närheten av kusten eller upplev den härliga smaken av lokalt producerade grönsaker. Maten är kärleksfullt tillagad och serverad med omsorg för att ge dig en minnesvärd gastronomisk upplevelse.

Smygehuk Hotell har en atmosfär som genomsyras av värme och gemytlighet. Personalen hälsar dig välkommen med ett leende och en genuin vilja att göra din vistelse så bekväm och njutbar som möjligt. Hotellets arkitektur smälter vackert in i den natursköna omgivningen och de ljusa och luftiga rummen ger dig en känsla av hemtrevnad. Varje detalj har noga tänkts igenom för att skapa en avkopplande miljö för alla gäster.

Smygehuk Hotell

En Välkomnande Atmosfär

Smyge Strandväg 136, 231 78 Smygehamn

Välkommen till Smygehuk Hotell

Oavsett om du planerar en romantisk weekend, en avkopplande familjesemester eller en inspirerande soloresa, så erbjuder Smygehuk Hotell den perfekta tillflyktsorten. Här kan du njuta av Skånes vackra natur, havet och den lugna atmosfären som kommer att få dig att känna dig som hemma. Smygehuk Hotell är en plats där minnen skapas och där du kommer att längta tillbaka redan innan du har checkat ut. Välkommen till en oförglömlig vistelse vid Sveriges sydspets!

Boka Smygehuk Hotell

Missa inte

Skäm bort mamma i en underbar havsmiljö med lyxig brunch!