Lunch vid havet
Veckans lunch v 38
- Måndag
- Nattbakad pluma med mynta- och granatäpple-youghurt, rostad potatis och citrusrostad spetskål
- 7
- Tisdag
- Fisk- och skaldjursbouillabaisse med saffransaioli
- 2, 3, 4
- Onsdag
- Kalvfärsbiff med löksky, rostade morötter, pressgurka och rårörda lingon
- 1, 2, 7
- Torsdag
- Pepparbakad kalvfransyska med dragonaioli, rostad blomkål, västerbottensmaksatt potatispuré och råhyvlad blomkål
- 3, 7
- Fredag
- Ballotine på svensk kyckling, fylld med soltorkade tomater och rosmarin, serveras med ratatouille
- 7
- Veckans vegetariska
- Böngryta med kokos, lime och röd curry, serveras med rostad blomkål
- 1, 6
Information
Allergener
Information
Information
Öppettider:
Måndag-fredag 11.30-14.00
Pris:
135 kr, inkl salladsbuffé och kaffe på maten.
Bokning:
Drop-in på luncherna, bordsbokning för sällskap över 4 gäster: Boka bord eller tel 0410-503 00 eller e-post info@smygehushavsbad.se.
Övrig tid på förfrågan. Med reservation för ändringar.
Allergener
allergener
- Spannmål
- Kräftdjur
- Ägg
- Fisk
- Jordnötter
- Sojabönor
- Mjölkprotein
- Nötter
- Selleri
- Senap
- Sesamfrö
- Svaveldioxid och sulfit
- Lupin
- Blötdjur och produkter därav
Vi använder endast laktosfria produkter