Sommarmeny från och med Midsommarafton

,

 

  • Måndag-fredag 12.00-16.00 och från 18.00
  • Söndag 12.00-20.00

 

Veckans sommarlunch, serveras måndag-fredag 12.00-14.30, 125 kr, v 27:

Panerad kolja med krämig potatissallad och cruditésallad på rädisor, ärtor och dill.

FÖRRÄTTER

  • Sötad sommarmelonsallad med lufttorkad skinka och balsamicoglaze, 125 kr
  • Moules Marinières, 135 kr
  • Skagenröra på Böste-kavring med citron och dill, 125 kr
  • Sparristerrine, serveras med örtsallad och jordgubbsvinägrett, 95 kr
  • Kronärtskocka, fylld med vårens primörer, friterad halloumi, färsk potatis och pepparrotskräm, 165 kr

VARMRÄTTER

  • Rosmaringrillad kalvfilémedaljong med ört- och smör-slungad nypotatis, sommarprimörer, och rödvinssås, 255 kr
  • Helstekt spätta med dillkokt potatis, tartarsås och krispig sommarsallad med pepparrot, 245 kr
  • Bräserat majskycklingbröst med varm chili-honungs-couscoussallad och mynta-youghurtdressing, 195 kr
  • Moules Marinières med pommes frites och aioli, 185 kr
  • Cannelloni med rostad paprika, ricotta och rökt paprikasås, 165 kr
  • Burgare med pulled chicken i tomatbasilika, serveras med gremolatasallad och pommes frites, 175 kr

För barn upp till 12 år

  • Kyckling med pommes frites och gurkstavar, 95 kr

DESSERT

  • Isad rabarbersoppa med jordgubbar och gräddglass, 95 kr
  • Vit chokladmousse med passionsfrukt och rostad vit choklad, 95 kr
  • Citron- och hallonsorbet med bär, 75 kr
  • Två sorters ostar, gorgonzola och taleggio, med knäcke och tomatmarmelad, 135 kr

*   *   *   *   *

Drop-in på luncherna, bordsbokning kvällstid och för sällskap över 5 gäster dagtid, tel 0410-503 00 eller e-post info@smygehushavsbad.se

Varmt välkommen att njuta på Sveriges sydspets!