Visit Trelleborgs Guldpalm delas sedan 2017 ut till företag inom besöksnäringen i Trelleborgs kommun som bidrar till att göra Trelleborg till en spännande plats att besöka. 2020 är ett år då ingenting varit sig likt och kriterierna har därför tillfälligt anpassats för att priset ska kunna delas ut till ett besöksnäringsföretag som på ett bra sätt mött de utmaningar turistbranschen ställts inför i pandemins fotspår. Smygehus Havsbad vinner Guldpalmen 2020!

Motiveringen lyder:
”Smygehus Havsbad har med ett kreativt och innovativt arbetssätt mött de utmaningar som COVID-19 innebär för besöksnäringen. Det unika läget på Sveriges sydkust har utnyttjats till att skapa ett ”karantänboende” där frukost, lunch och middag levereras direkt till gästhusen. Hotellets konferensutrymmen har konverterats till familjerum och under hösten har mötes-lokalerna fått en digital uppgradering för att kunna erbjuda hybridmöten. Genom att visa mod och handlingskraft i dessa utmanande tider är Smygehus Havsbad en god förebild för sina kollegor inom branschen.”

 

Vår VD Brahim Hsissi, som fick ta emot priset på morgonen den 7 december säger: ”Vi på Smygehus Havsbad är oerhört stolta och tacksamma för denna fina utmärkelse! Det har varit ett tufft år för oss alla i branschen och vi har känt av den svåra tiden men vi har också känt en väldigt stor generositet och välvilja både från våra gäster, våra kollegor i branschen och från Trelleborgs Kommun. Priset peppar oss till att kämpa ännu mer och bli ännu bättre inför 2021!”