Menyer 23 och 24 december

,

Matsalen är öppen kvällstid den 23 och 24 december och vår köksmästare har komponerat två juliga trerätters-menyer, varmt välkommen att boka bord!

 

Måndag 23 december, 18.00:

Förrätt

Saffransrisotto med scampi och fänkålscrudité

*

Soppa

Karl Johansvampsoppa med sesam-smördegsbakelse 

** 

Huvudrätt

Hälleflundramedaljong med karamelliserad endive och körvel, serveras med vitvinssås 

* * * 

Dessert

Chokladterrin med saffrans-apelsinsallad och champagnesorbet

* * * * 

 

Tisdag 24 december 2019, kl 19.00:

Förrätt

Sikrom med västerbottenpaj, rödlök, crème fraîche, citron och dill

*

Förrätt

Hummersallad med pistagenötter, apelsin, sidfläsk och ruccolasallad

** 

Huvudrätt

Grillad oxfilé med svartrötter, potatisterrine och stjärnanis-rödvinsskysås

* * * 

Dessert

Saffrans-crème brûlée med gammeldags vaniljglass

* * * * 

Priser: 545 kr/person för hela meny, barn 4-11 år 250 kr

Vi erbjuder även ett förmånligt övernattningspaket, se här

Boka bord på tel 0410-503 00 eller info@smygehushavsbad.se