Julhälsning

Julhälsning från Smygehus Havsbad

Så har ännu ett år gått och vi riktar ett stort tack till alla våra gäster och samarbetspartners för det gångna året och önskar en innerligt God Jul och ett Gott Nytt år 2020!

Det senaste året har vi på flera sätt fortsatt med utvecklingen av Smygehus Havsbad. I februari fick vi äntligen en ny ändamålsenlig reception och under hösten kom nya maskiner i gymmet. Våra möteslokaler har delvis fått ny teknik, ny färg på väggarna och nya gardiner.

Vi har etablerat ett samarbete med VSKG, Västra Skånes Konstnärsgille, vars konstnärer nu turas om att ställa ut hos oss under hela året. Till påsken 2020 blir det en stor gemensam utställning av VSKG, det ser vi mycket fram emot.

I skrivande stund håller vi på att avrunda julbordssäsongen och förbereda oss för årets stora Nyårsfest! Vi är tacksamma för alla gäster som hittat hit och tagit del av vårt fina julbord – i år även på Julafton – och underhållningen vi erbjudit. Vi har haft samarbete med Lilla Beddinge Teater som höll Melodikryss tre fredagar och två lördagar hade vi dans med Nickis Orkester och dansbandet Likes.

2020 fyller Smygehus Havsbad 100 år och det kommer vi uppmärksamma på flera sätt under hela året, vi hoppas ni vill fira med oss!

Först ut är en gammal favorit som vi nu med stolthet kan berätta kommer tillbaka: Smyg-Inn med DJ Lel! Välkommen till en riktigt festlig kväll med mat, dryck, musik och dans! DJ Lel gästar oss vid tre tillfällen 28/2, 4/7 och 12/9 – boka in datumen redan nu.

Många fler festligheter kommer under året, håll utkik på hemsidan och följ oss gärna på facebook och instagram för senaste nytt.

2020 inviger vi äntligen vårt efterlängtade spa! Det snickras för fullt just nu i relaxavdelningen och här kommer vi under våren att kunna erbjuda en helt nyrenoverad avdelning med behandlingsrum och även en utomhusdel med bad och bastu!

Vi ser med glädje fram mot ännu ett spännande år här på sydkusten! Vi fortsätter utvecklingen av våra verksamheter – allt för att vi ska kunna ge er, våra gäster den bästa upplevelsen, vare sig ni kommer till havet för konferens, bröllop, spa och wellness, hotell eller att äta gott i restaurangen.

Varma hälsningar från Brahim Hsissi, VD, med medarbetare

Brahim