Jul- och nyårshälsning

Bästa gäster, samarbetspartners och vänner,

Så har ännu ett år och det är dags för mig att rikta ett innerligt, stort tack och önska er alla en God Jul och ett riktigt Gott Nytt år 2021. Att säga att 2020 bjudit på utmaningar utöver det vanliga vore en underdrift, vi har alla haft ett väldigt svårt år. Därför vill jag här lyfta några av de ljusa stunder vi upplevt:

I början av året gick vi in i Svenska Möten, ett samarbete vi är väldigt glada och tacksamma för. Liksom Svenska Möten, och vår andra samarbetspartner, Skånska Möten tror vi på mötets kraft och är övertygade om att framgång och utveckling skapas när erfarenhet, kunskap och personligheter möts. Vi har under året givit våra möteslokaler en digital uppgradering för att kunna erbjuda hybridmöten och fortsätter satsa på att erbjuda våra kunder säkra möten.

2020 var året då vi storslaget skulle firat hotellets 100-årsdag med en festhelg i september. Denna dag fick nu högtidlighållas lite mer stillsamt men den 12 juni 2021 kommer vi hålla stort kalas, hoppas vi får se er alla här då!

Under våren kunde vi börja erbjuda våra semesterhus som Karantänboenden. Detta har varit en chans för gäster som söker karantän och avskildhet att få komma undan och njuta av hav och natur. Husen har varit mycket uppskattade under hela året.

I juni invigdes Sommarrummen, våra 6 mötesrum omgjorda till sovrum för 2-6 personer och med nybyggda badrum, med dusch och wc, i korridoren. Sommarrummen blev väldigt uppskattade, särskilt av familjer, och kommer vara bokningsbara även 2021.

Även restaurangen och särskilt uteserveringen var uppskattad och välbesökt under sommaren och vi är tacksamma för alla er gäster som hittat hit under året, som köpt mat på avhämtning och som köpt presentkort och därmed stöttat oss. Vi har även kunnat arrangera några mindre bröllop och vi säger stort Grattis och tack till er som valde att fira kärleken med fest på Smygehus Havsbad.

December har precis bjudit på en för oss väldigt trevlig överraskning: vi var en av tre besöksnäringsföretag som av allmänheten blivit nominerade till Trelleborgs turistpris Guldpalmen 2020 och vi vann priset!  Vi är oerhört stolta och tacksamma för denna fina utmärkelse och den sporrar oss att kämpa ännu mer inför 2021.

Vi ser framåt med tillförsikt och hoppas att hotellet får leva 100 år till, minst!
Väl mött här på Sveriges sydligaste spets och varma hälsningar,

Med varma hälsningar,
Brahim Hsissi, VD