JULRUNDAN FREDAG 24 NOV – SÖNDAG 26 NOV

Ta med dig din familj och dina vänner på en road trip och ge er själva den ultimata starten på julen. Kom ut till oss, njut av den friska lantluften och upplev en oförglömlig Julrunda! Vi ser fram emot att välkomna dig till tre dagar fyllda med julglädje och överraskningar.

 

Varmt välkommen till årets stämningsfulla och lantliga Julrunda. Under tre hela dagar välkomnar ett tjugotal unika utflyktsmål dig till en oförglömlig julupplevelse.

 

Här hittar du alla ingredienser som krävs för att skapa din egen magiska julstämning – från de härliga dofterna och smakerna av jul, till inspirerande idéer för hus och hem, genuina hantverk, läcker mat och såklart, den varma gästfriheten.

Ta möjligheten att göra dina julklappsinköp extra speciella och unika samtidigt som du stöttar det lokala och småskaliga – en vinst för oss alla!

Ta med dig din familj och dina vänner och ge er själva den ultimata starten på julen. Kom ut till oss, njut av den friska lantluften och upplev en oförglömlig Julrunda! Vi ser fram emot att välkomna dig till tre dagar fyllda med julglädje och överraskningar.

Program och karta på hemsidan: Goda livet på landets julrunda

 

Välkommen till oss på Smygehus Havsbad och njut av god mat och den fantastiska utsikten alldeles vid havskanten i Smygehamn. All mat kan njutas i den rymliga restaurangen, på den underbara uteserveringen med oslagbar utsikt eller köpas med hem på take-away. Hos oss hittar du också kartor till alla fina utflyktsmål.

Varmt välkommen!

Öppettider:
Fredag – fika 11-16, lunch 11.30-14
Lördag – fika 11-16, lunch 12-14.30
Söndag – brunch 12-16

För dig med Lustkortet: Ät en lunch och få kaffe med brownie (eller liknande kaka), gäller 2 pers/lustkort