- Måndag-lördag 12.00-21.00
- Söndag 12.00-20.00
Veckans sommarlunch, serveras måndag-fredag 12.00-14.30, 125 kr, v 27:
Panerad kolja med krämig potatissallad och cruditésallad på rädisor, ärtor och dill, varje vecka presenteras en ny lunch som ni hittar här: Lunch
FÖRRÄTTER
- Sötad sommarmelonsallad med lufttorkad skinka och balsamicoglaze, 125 kr
- Moules Marinières, 135 kr
- Skagenröra på Böste-kavring med citron och dill, 125 kr
- Sparristerrine, serveras med örtsallad och jordgubbsvinägrett, 95 kr
- Kronärtskocka, fylld med vårens primörer, friterad halloumi, färsk potatis och pepparrotskräm, 165 kr
VARMRÄTTER
- Rosmaringrillad kalvfilémedaljong med ört- och smör-slungad nypotatis, sommarprimörer, och rödvinssås, 255 kr
- Helstekt spätta med dillkokt potatis, tartarsås och krispig sommarsallad med pepparrot, 245 kr
- Bräserat majskycklingbröst med varm chili-honungs-couscoussallad och mynta-youghurtdressing, 195 kr
- Moules Marinières med pommes frites och aioli, 185 kr
- Cannelloni med rostad paprika, ricotta och rökt paprikasås, 165 kr
- Burgare med pulled chicken i tomatbasilika, serveras med gremolatasallad och pommes frites, 175 kr
För barn upp till 12 år
- Kyckling med pommes frites och gurkstavar, 95 kr
DESSERT
- Isad rabarbersoppa med jordgubbar och gräddglass, 95 kr
- Vit chokladmousse med passionsfrukt och rostad vit choklad, 95 kr
- Citron- och hallonsorbet med bär, 75 kr
- Två sorters ostar, gorgonzola och taleggio, med knäcke och tomatmarmelad, 135 kr
* * * * *
Drop-in på luncherna, bordsbokning kvällstid och för sällskap över 5 gäster dagtid, tel 0410-503 00 eller e-post info@smygehushavsbad.se
Varmt välkommen att njuta på Sveriges sydspets!