Konstrunda på Smygehus Havsbad i påsk

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Påsk + Konst + Smygehus Havsbad = sant!

På Smygehus Havsbad kan du under påsken njuta av god mat och spännande konst.

Utställningen börjar med vernissage på Långfredagen och är därefter  öppen 10.00-17.00 hela påsken – varmt välkommen!

Under påsken serveras påskbuffé och tre-rätters påskmiddag.

Vi presenterar i år två olika utställningar med tillsammans 6 konstnärer:

I samarbete med Engleson Gallerier: 

KONSTNÄR ALEXANDER NILSSON

Född och boende i Sölvesborg, Blekinge.

Konstnär som började sin bana med fotografi, digital konst, teckning och skulptering. Främst måleri inom abstrakt expressionism med vissa impressionistiska inslag. Mestadels använder jag mig av akrylfärger, men tar ofta till även medier såsom akvarell,kol och olja, för att nå det resultat jag önskar med motivet.

Med mitt måleri vill jag förmedla mina känslor  och tolkningar av olika ämnen. Detta gör att det blir även ett terapeutiskt arbete för mig själv och samtidigt uppmanar betraktaren till reflektion och tolkning kring mina motiv.

KONSTNÄR ANNA RYDBERG

Anna Rydberg  är bildkonstnär. Hon bor och verkar i Trelleborg. Studier från 1985 i olika konstinriktningar måleri, glas, keramik, grafik. Hon har deltagit i ett stort antal utställningar, såväl samlings- som separatutställningar.  Anna arbetar främst i olja/akrylmålningar och grafik. Bilderna är halvabstrakta där hon strävar att få fram ett uttryck eller budskap, men också att betraktaren kan tolka bilden som sin egen.

KONSTNÄR MARIA FALK LARSSON
Några rader om mig och min konst:

Bakom signaturen, mariafl, döljs en nyfiken kreatör som följer sitt hjärta och dröm, att gå bakom den föreställande verkligheten och låta färg och form få gestalta, helt opretentiöst, sitt inre. Under det senaste året har konsten hittat den internationella marknaden samtidigt som en atelje renoveras i skogarna på Hökensås, Västergötlands eget lilla Norrland. Där, i de tysta tallskogarna och mångfalden av sjöar, finner Maria lugn och inspiration. Akryl, blandteknik och hjärta är hennes redskap.

KONSTNÄR MONICA HANSSON

Färg och Form i stengods,med havet som närmsta inspirationskälla.

Leran ger mig en frihet att skulptera till olika alster.

KONSTNÄR TED MALM

Ted Malm har ett förflutet som en mycket aktiv graffitikonstnär i södra Sverige under slutet av 80 talet. Sedan dess har Ted vidareutvecklat sin sprayteknik i kombination med framförallt akryl. Han arbetar både med popart liknande färgglada porträtt men även mer realistiska motiv såsom kvinnokroppar samt äldre bilar. Han har deltagit samlings-utställningar med Lasse Åberg, Loffe Carlsson  och Ardy Strüwer.

www.facebook.com/tedskonst

*  *  *  *  *

Dessutom:

KONSTNÄR MARIANN MEIJER ANNERFELDT

Konstnär Mariann Meijer Annerfeldt är född i Malmö och bosatt i Svarte. Hon har deltagit i ett tjugotal utställningar, bl a den jurybedömda hÖsterlensalongen, Öresundsutställningen, Malmö Stadsbibliotek, Lunds Domkyrkoforum, Tomelilla konsthall och den uppmärksammade temautställningen ”9 månader” på Galleri Tomelilla och Ystad Lasarett 2006.

 ”Under påskens utställning på Smygehus havsbad visar jag målningar med fragment ur livets skeenden. Jag vill förmedla tankar och känslor som kanske många bär på men som man inte alltid talar om”

Webb: mariannmeijer.wordpress.com

Varmt välkommen!

Hitta till Smygehus Havsbad, se här
[/av_textblock]

[av_masonry_gallery ids=’2935,3096,3095,3094,3093,3092′ items=’6′ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’flex’ orientation=” gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” av-medium-columns=” av-small-columns=” av-mini-columns=” custom_class=”]

Kontakta oss

Relaterade nyheter