Konferens vid havet

Konferens på Smygehus Havsbad

En kreativ plats för inspirerande möten

Möten på Smygehus Havsbad

Smygehus Havsbad är den naturnära mötesplatsen precis vid havet! Här hittar ni allt som behövs för ert viktiga möte. Från flexibla lokaler, där möbleringen anpassas efter era behov till en fantastisk trerätters middag och goda viner som hör upplevelsen till.

Från 5 till 160 deltagare erbjuder vi Aktern, Fören, Styrbord, Kajutan och Skeppet. Alla med pc-projektor, whiteboard och wifi. Block, pennor och härliga fruktfat finns också! Vår vackra natur inbjuder också till möten ute i det fria, varför inte ta en stunds promenadmöte – ”Walk and talk” under dagen?

I bokningen har vi lång erfarenhet av att arrangera möten och vi hjälper gärna till med idéer för att lyfta ert möte! 

Som övernattande konferensgäst har ni alltid fri tillgång till vår relaxavdelning med gym, bastu och två varma pooler, en med havsutsikt! 

Boendet

Låt havet vagga er till sömns i ett av våra rymliga enkelrum, beläget antingen i ett charmigt litet hus eller inne på hotellet. Vi har 40 semesterhus, som alla ligger i en naturskön, havsnära omgivning, och 14 rum i huvudbyggnaden. 

I semesterhusen finns uteplats, matplats och soffgrupp på bottenvåningen, perfekt för häng efter en lång konferensdag. Här finns också ett badrum med dusch och wc. En trappa upp ligger de två sovrummen, vardera med två sängar, samt en toalett. 

Vi har boende till 150 gäster.

Maten

Vägen till ett lyckat möte går genom magen! Allt ifrån de hembakade kakorna till fikastunden, trerätters-middagen på kvällen till frukostbufféen med sill, äggröra, pannkakor och egenpressad juice!

Med stor passion bakar och lagar vi allt från grunden och med så lokala produkter vi bara kan och säsongen erbjuder, alltid med kärlek till de goda smakerna! 

I matsalen, och med havet som granne, avnjuter ni era måltider och fikapauser. Hos oss är det viktigt med helheten, från drinken i baren till middagen i restaurangen erbjuder vi vår personliga service och smaker av världsklass. Välkommen att njuta. 

Konferenspaket

Dygnskonferens

Pris fr:

2630 kr

Dagkonferens

Pris fr:

655 kr

Aktiviteterna

Efter dagens konferens är ni välkomna ner i vår relaxavdelning för avkoppling, här finns två uppvärmda pooler, gym och bastu. Här kan ni njuta av en smoothie och ett dopp i utomhuspoolen. 

Smygehus Havsbad erbjuder en unik, havsnära miljö för spännande aktiviteter, vare sig ni önskar spendera tiden inomhus eller utomhus så finns här fantastiska möjligheter.

Vill ni ha ännu mer energi så föreslår vi en teambuildingaktivitet med någon av våra lokala samarbetspartners, alla experter inom sitt område. Tillsammans skräddarsyr vi ert paket till en helhetsupplevelse som stärker teamet. Vi erbjuder inspiration med teamkamp, femkamp och hinderbana, yoga, magi, kluriga gåtor, keramik workshop och mindfulness.

Varför inte pröva att lösa en deckargåta tillsammans med vår nya samarbetspartner ”Sherlocked”?

Förslag på Aktiviteter

TEAMKAMP, FEMKAMP, HINDERBANA OCH SKATTJAKT, 90-120 MIN:

Olika utmaningar som delvis skräddarsys efter kundens önskan. Några exempel: Klurigt pussel, inte alltid den som tror sig ha svaret lyckas Rulla kula, verkar enkelt men skenet bedrar Dragkampen, taktik före styrka Klossbygge, med tungan rätt i mun… Lego Statyn, hur är det med kommunikationen egentligen? Alla aktiviteterna genomförs av duktiga pedagoger som väver in ert tema i aktiviteterna.

PROVA PÅ ATT VARA KERAMIKER, 90 MIN:

Att arbeta med lera är både avkopplande och stimulerande. Det är ofta ett helt nytt område för deltagarna, det är en återkoppling till barndomen, leken, då man sög in kunskapen som mest. Vi jobbar tillsammans med Emma P. Dahl, verksam keramiker och pedagog. Emma går igenom grunderna samtidigt som alla deltagare får en bit lera att experimentera med. Konstverken kan sedan beskådas innan middagen och efter bränning kommer ni att få dem till kontoret.

Sherlocked - unsolved cases, 60 min:

Ta en paus från verkligheten och gå in i rollen som detektiver under en timmes tid. För att lösa dessa knepiga fall måste ni gnugga geniknölarna och samarbeta ordentligt! En rafflande upplevelse där ni tävlar mot varandra i lag – vem kommer lösa fallet först? Finfina priser utlovas till vinnarlaget! Välj mellan de två olösta fallen Masterthief och Missing Landlord. Spelen genomförs på plats av personal från Sherlocked, klädda i tidstypiska kläder 

Utmaningarnas hus, 60-90 min:

Anta utmaningar tillsammans med det rutinerade gänget från Utmaningarnas Hus i Malmö, experter på teambuilding sedan 2006.  Spelet är förpackat i ett smidigt format där varje lag startar med en väska full med rekvisita ni får användning av under spelets gång. Under 60 alt 90 min speltid får ni boosta teamkänslan i uppdrag som ”Bartender”, ”Theme Song”, ”Braniac”, ”Bob the Builder” eller ”The Tourist”. Variationen är en del av charmen då det finns ca 40 uppdrag att välja bland.

YOGA, 45-90 MIN:

Vi skapar en klass anpassad efter era behov och förutsättningar. Yoga är ett fantastiskt redskap för teambuilding som höjer fokus och skapar gemenskap. Härligt sätt att varva ned och riktigt slappna av. Yoga – utförs i Yogahuset, en 8 minuters härlig promenad genom byn Smygehamn eller på stranden nedanför Smygehus.

TEMAQUIZ ELLER ALLMÄNBILDNING, 60-90 MIN:

 QUIZ med Quizmaster Teddy Landén, tidigare journalist på TV4, SVT och P4 Malmöhus och strävar efter att inte bara frågorna utan även stämningen ska vara på topp när lagen drabbar samman! 

Allmänbildning eller Temaquiz spänner över allt från samhälle, politik & historia till film, sport, musik och seriefigurer. Vad hette t ex Alexander den Stores häst? Vilken färg har Svarta Lådan i ett flygplan?  

Magic workshops, 60 min:

Fredrik Ahlbertz är svensk mästare och grand prix vinnare i det som kallas close-up magic. Magi på nära håll, personligt och exklusivt. Nu har ni chansen att lära er några väl bevarade hemligheter samtidigt som du förundras och du har roligt. Om man önskar kan Workshopen skräddarsys så att man utforskar teman som tex. Kreativitet, lärande, övning och prestationsförmåga. 

Teambuilding smygehus Havsbad Smyge Utveckling Susana Bernardini

teamkänsla och mindfullness, 60-120 min:

 Vår unika session är dedikerad åt att främja teamarbete och den emotionella intelligensen genom inspirerande aktiviteter i naturen och med hjälp av mindfulness.
Denna skräddarsydda upplevelse riktar sig till aktiva deltagare som önskar stärka sitt team och bygga en mer sammanhållen gemenskap. Genom olika gruppbaserade aktiviteter kommer ni inte bara att fördjupa era relationer utan även öka förståelsen för varandras styrkor och förmågor, allt med den inspirerande naturen som bakgrund. 

Musicquiz med livemusik, 60-90 min:

Vi kan erbjuda musikbingo, music quiz eller melodikryss, alla med lokala artister och levande musik som skapar en härlig stämning!

Vi jobbar med ”Mitt i Bruset” och ”Lilla Beddinge teater” och andra lokala duktiga musiker

Möteslokalerna

Våra möteslokaler erbjuder flexibilitet både i storlek och i möbleringar, vi kan erbjuda klassiska konferens sittningar likväl som alternativa möbleringar med fåtöljer eller ståbord. Från 5 till 90 deltagare erbjuder vi Aktern, Fören, Styrbord, Kajutan och Skeppet och Babord. Alla med pc-projektor, whiteboard och wifi. Block, pennor och härliga fruktfat finns också! Låt oss vara kreativa tillsammans och se vad som bäst passar syftet med ert möte!

Aktern/fören

KAJUTAN

SKEPPET

STYRBORD

Svenska möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Smygehus Havsbad är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Läs mer på:
www.svenskamoten.se

Skånska möten

Vi är medlemmar i Skånska Möten som representerar ett femtiotal utvalda mötesplatser i Skåne. Skånska Möten bokar och marknadsför allt från det lilla personliga hotellet som bara tar emot en grupp åt gången, till stora, hållbara konferensanläggningar.

Läs mer på:
www.skanskamoten.se

vår vision

Hos oss ska organisationer, stora som små, känna sig varmt välkomna att hålla kreativa konferenser i en inspirerande miljö med god service & mat.

Sagt om oss från gäster:

"Maten var fantastisk och servicen av hög klass,mycket trevliga rum med all utrusning som behövs. Rekommenderar varmt."
Michel
Konferensgäst
Håll dig uppdaterad

Nyheter & uppdateringar

Läs senaste nytt inom konferens och möten från Smygehus Havsbad.

40 - 100 personer

Aktern/fören

Biosittning: max 100 personer

Skolsittning: max 80 personer

Öar: max 75 personer

Stolar i ring: max 50 personer

I lokalen ingår:
Blädderblock, projektor, Tv, whiteboard, högtalare, wifi, anteckningsblock, mikrofon/mygga på förfrågan

 
11 - 20 personer

Kajutan

Biosittning: max 20 personer

Styrelsemöte: max 20 personer

Skolsittning: max 20 personer

Stolar i ring: max 20 personer

U-bord: max 16 personer

I lokalen ingår:
Blädderblock, projektor, Tv, whiteboard, högtalare, wifi, anteckningsblock

15 - 30 personer

Skeppet

Biosittning: max 30 personer

Styrelsemöte: max 22 personer

Skolsittning: max 30 personer

Stolar i ring: max 24 personer

U-bord: max 24 personer

Öar: max 20 personer

I lokalen ingår:
Blädderblock, projektor, Tv, whiteboard, högtalare, wifi, anteckningsblock 

5 - 10 personer

Styrbord

Styrelsemöte: max 10 personer

I lokalen ingår:
Blädderblock, Tv, wifi, anteckningsblock