Söker ni en plats för kreativa möten i inspirerande miljö?

Då har ni kommit rätt.

Välkommen till Sveriges sydligaste konferensanläggning!

På Smygehus Havsbad erbjuder vi allt som behövs för ert viktiga möte. Våra lokaler är flexibla och möbleringen anpassas enkelt efter ert antal. Från 5 till 160 personer erbjuder vi Aktern, Fören, Styrbord, Kajutan och Skeppet. Alla med pc-projektor, whiteboard och wifi. Block, pennor och härliga fruktfat finns också! Vår vackra natur inbjuder också till möten ute i det fria, varför inte ta en stunds promenadmöte – ”Walk and talk” under dagen?

Vi är medlemmar i Skånska Möten som representerar ett femtiotal utvalda mötesplatser i Skåne. Skånska Möten bokar och marknadsför allt från det lilla personliga hotellet som bara tar emot en grupp åt gången, till stora, hållbara konferensanläggningar. Läs mer på www.skanskamoten.se

Smygehavsbads konferens vision:

Hos oss ska organisationer, stora som små, känna sig varmt välkomna att hålla kreativa konferenser i en inspirerande miljö med god service & mat.

Mer info om vårt konferensutbud

Vi hjälper till att skapa kreativa & lyckade möten

I bokningen har vi lång erfarenhet av att arrangera möten och vi hjälper gärna till med idéer. Kanske ni vill addera en aktivitet för att bygga ert team eller en stunds avkoppling? Vi ger gärna förslag! Populära aktiviteter är femkamp, hinderbana, pröva på keramik, yoga, öl/vin-provning eller matlagning tillsammans med vår köksmästare.

God mat, charmigt boende & inspirerande miljö

Måltider och fikapauser avnjuts i vår restaurang eller i loungen där stranden och havet är närmsta granne. Ta gärna en bensträckare och känn sanden mellan tårna, avsluta dagen med en drink i vår relaxavdelning med bastu och inomhuspool eller ta ett dopp i havet.

Boendet sker i ett av våra charmiga semesterhus eller i ett nybyggt hotellrum i huvudbyggnaden. Vi har 192 bäddar.  Vaggas till sömns av havets vågor och vakna utvilad till vår frukostbuffé och dagens nya möjligheter.

En inspirerande miljö!

Våra konferenslokaler

Våra möteslokaler erbjuder flexibilitet både i storlek och i möbleringar, vi kan erbjuda klassiska konferenssittningar likväl som alternativa möbleringar med fåtöljer eller ståbord. Låt oss vara kreativa tillsammans och se vad som bäst passar syftet med ert möte!

1. Aktern/ Fören 140 m²
Fören 70m²/ Aktern 70m²
a) 100 sittplatser, Skolsittning m. bord
b) 175 sittplatser, Skolsittning
c) 2×50 sittplatser vid delning

Ritning över konferensrum 1 a-c

2. Skeppet – 58m²
30 sittplatser
3. Styrbord – 30m²
10 sittplatser
4. Kajutan – 31m²
16 sittplatser

Ritning över konferensrum 2-4
© Copyright Smygehushavsbad 2020 - Hemsida designad & skapad av Kräm & Naabar.