Havsnära konferens!

,

Smygehus Havsbad erbjuder en unik miljö för spännande aktiviteter

Välkommen till Sveriges sydligaste konferensanläggning. Vare sig ni väljer att spendera er tid inom- eller utomhus så finns här fantastiska möjligheter. För att ni ska få maximal effekt av ert event eller aktivitet samarbetar vi med flera olika aktörer som alla är experter inom sitt område. Tillsammans skräddarsyr vi ert paket till en helhetsupplevelse som stärker teamet.

Några exempel på aktiviteter vi erbjuder: teamkamp, hinderbana, prova-på-keramik, yoga, music-quiz, magic workshop och mindfulness!

Läs mer och skicka förfrågan: smygehushavsbad.se/konferens

Välkommen till havet och håll ett riktigt bra möte!

Nu är vi med i Svenska Möten!

, ,

Nu skapar vi tillsammans med er ännu bättre möten!

Från och med 1 februari är Smygehus Havsbad medlem i Svenska Möten och därmed kommer vi kunna erbjuda vår kunder fler möjligheter till ännu bättre möten. Det innebär också att vi intensifierar vårt miljöarbete och en ansökan om att bli Svanen-märkta är igång.

Vi ser fram emot att få se er alla här vid ljuvliga Smygehus Havsbad på små och stora, alla viktiga, möten!

På bilden ser du några av oss som tar emot och hjälper dig i bokning, inför mötet och på plats. Tveka inte att låta oss veta hur vi kan hjälpa dig!

Från vänster: Brahim (VD),  Michel, Rickard, Rami, Catarina, Lina, Chris, Anna, Alexander E, Tina, Alexander T,  Amanda, Mäm, Viktor, Diana och Milena

 

 

 

 

 

 

 

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Smygehus Havsbad är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Smygehus Havsbad äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

 

Varmt välkommen till  Sveriges sydligaste mötesanläggning!

Läs mer om våra konferenser