Hotellet vid havet

Välkommen till vårt strandnära hotell!

Får det lov att vara ett charmigt litet hus med uteplats eller ett av våra nya och stilfulla hotellrum? OBS: Januari-juli 2024: Utbyggnad i poolområdet, läs mer

Boka hotell

Boka enkelt din vistelse hos oss på Smygehus Havsbad via vår bokningsmodul.

Lyxa till det med oss

Hotellpaket

Unna dig något extra med ett av våra hotellpaket med vardagslyx. OBS: Jan-juli 2024: Utbyggnad i poolområdet, läs mer

Nyårspaketet 2024

Julaftonspaket 2024

Havsbadets klassiker

Våra hotellrum

I huvudbyggnaden finns 14 rum, varav ett superior rum och en minisvit, båda med franska balkonger ut mot havet.

Vänligen observera att Smygehus Havsbad är ett äldre charmigt hus vilket medför nivåskillnader och trappor. Behöver ni handikappanpassat rum måste detta meddelas vid bokningstillfället.

Sommarrum

Våra härliga ”Sommarrum” är precis vad det låter som. Våra konferensrum omvandlas under de varma månaderna till trevligt boende. Vi erbjuder 7 sommarrum, varav 5 med havsutsikt. Det är 2-6 bäddar i varje rum och där finns ett litet kylskåp och en espressomaskin. Badrum med dusch finns utanför eller i korridoren (ej på rummen). Delas med andra gäster, 2-3 rum delar badrum beroende på hur mycket som är bokat.

Våra strandnära hus

Våra härliga semesterhus ligger alla i naturskön omgivning, några med havsutsikt, alla är havsnära.

Här finns på bottenplan matplats, soffgrupp och uteplats. Här finns också ett badrum med dusch och wc. En trappa upp ligger de två sovrummen, vardera med två sängar, samt en toalett. Husdjur är välkomna i våra semesterhus, tillkommer 300 kr i städavgift

Hotellet vid havet

Boka hotell på
Smygehus Havsbad

Vaggas till sömns av havets vågor och vakna utvilad till vår frukostbuffé och dagens nya möjligheter. Oavsett om du är på semester eller besöker oss för konferens erbjuder vårt boende lugn och fridfull ro så väl som en närhet till olika aktiviteter. Det finns förbindelser till större städer som Köpenhamn och Malmö men även vacker natur med möjlighet till cykelturer, vandringar, bad och vattensport.

Sagt om oss från gäster:

"Överraskande trevlig vistelse med fint strandhus, verkligt god 3-rätters måltid och helt ok frukost i härlig miljö. Hoppas verkligen en jacuzzi kommer på plats för det saknades. En badtunna ute hade även det varit önskvärt så återkommer vi gärna! Plus till Sabinas spa för härlig, proffsig behandling"
Annette
Gäst
Håll dig uppdaterad

Nyheter & uppdateringar

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adng elitd dllro eiusmod temr inat aroma.
Missa inte

Skäm bort mamma i en underbar havsmiljö med lyxig brunch!