Boka hotell

Boka enkelt din vistelse hos oss på Smygehus Havsbad via vår bokningsmodul.

Lediga rum och priser visas direkt och ni kan enkelt boka ert rum!

Välkommen till vårt strandnära boende!

Får det lov att vara ett charmigt litet hus med uteplats eller ett av våra nya och stilfulla hotellrum?

Vaggas till sömns av havets vågor och vakna utvilad till vår frukostbuffé och dagens nya möjligheter. Oavsett om du är på semester eller besöker oss för konferens erbjuder vårt boende lugn och fridfull ro så väl som en närhet till olika aktiviteter. Det finns förbindelser till större städer som Köpenhamn och Malmö men även vacker natur med möjlighet till cykelturer, vandringar, bad och vattensport.


Vänligen observera att Smygehus Havsbad är ett äldre charmigt hus vilket medför nivåskillnader och trappor. Behöver ni handikappanpassat rum måste detta meddelas vid bokningstillfället.

Ett erbjudande från oss på Smygehus Havsbad:

Unna er en romantisk & njutfull övernattning med en smakfull trerätters middag och frukost hos oss! Välkomna!

Övernattning i dubbelrum, välkomst-tilltugg vid ankomst (15.00-17.00), 3-rättersmiddag i matsalen, frukost och fri tillgång till gym och relaxavdelning med inomhuspool, varm utomhuspool och bastu, bokningsbart vår, höst och vinter. Incheckning sker från kl: 15.00. Utcheckning kl: 11.00.

Naturskön omgivning

Våra strandnära hus

Våra härliga semesterhus ligger alla i naturskön omgivning, några med havsutsikt, alla är havsnära.

Här finns på bottenplan matplats, soffgrupp och uteplats. Här finns också ett badrum med dusch och wc. En trappa upp ligger de två sovrummen, vardera med två sängar, samt en toalett. Husdjur är välkomna i våra semesterhus, tillkommer 300 kr i städavgift

Våra rum

I huvudbyggnaden finns 14 rum, varav ett superior rum och en minisvit, båda med franska balkonger ut mot havet.

Vänligen observera att Smygehus Havsbad är ett äldre charmigt hus vilket medför nivåskillnader och trappor. Behöver ni handikappanpassat rum måste detta meddelas vid bokningstillfället.

Sommarrum

Våra härliga ”Sommarrum” är precis vad det låter som. Våra konferensrum omvandlas under de varma månaderna till trevligt boende. Vi erbjuder 7 sommarrum, varav 5 med havsutsikt. Det är 2-6 bäddar i varje rum och där finns ett litet kylskåp och en espressomaskin. Badrum med dusch finns utanför eller i korridoren (ej på rummen). Delas med andra gäster, 2-3 rum delar badrum beroende på hur mycket som är bokat.