Julbord Företag Smygehus Havsbad

Julen på Smygehus Havsbad kommer till er 2020!

Julen på Smygehus startar den 1:a adventshelgen och anpassas i år efter rådande pandemi – men maten är lika god som alltid med alla klassiska ingredienser! Låt Smygehus Havsbads populära julbord komma hem till er. Nu presenterar vår köksmästare en  julbuffé för avhämtning och du kan njuta av vällagad mat med julens smaker och dofter i hemmet. Här får du förutom de klassiska sillarna och allt annat som hör ett skånskt julbord till även njuta en del nya smaker! Här presenteras hela buffén, även vegetarisk/vegansk! Läs mer

Julbuffén läggs upp fint på engångsfat eller med fördel på era egna fat och skålar, som ni lämnar till oss 2 dagar innan ni önskar er buffé.

Önskar ni julmat i restaurangen på Smygehus? Inga problem, vi serverar en läcker jultallrik i fyra serveringar och vi har fler sittningar i matsalen och dukar luftigt, allt för att ni ska känna er trygga. Vi följer alla rekommendationer från FHM för en säker verksamhet.

Julbuffén kan beställas from 27 november tom 24 december

Jultallrik serveras from 27 november tom 20 december

Priser:

Julbuffé för avhämtning 445 kr

Julbuffé, vegansk, för avhämtning 395 kr

Jultallrik 4 serveringar: dagtid: 395 kr, kvällstid: 475 kr

Måste förbokas

Paketerbjudande:
Jultallrik med övernattning i våra hotellrum eller semesterhus inklusive stor frukostbuffé
Pris: 1495 kr/person

Välkomstglögg & kaffe ingår till alla våra gäster.

I år även öppet på Julafton, läs mer här

Konferens med julmeny

Passa på att boka ett möte innan året är slut, vi ser till att ni får en rymlig, luftig lokal och vi kan ordna boende i eget semesterhus eller i enkelrum i huvudbyggnaden. Ladda batterierna i den härliga naturen!

  • Konferenspaket dag, med jultallrik:  525 kr       exkl möteslokal
  • konferenspaket dygn, med julmeny:   1995 kr    exkl möteslokal

Välkommen att boka med ett mail till receptionen: info@smygehushavsbad.se eller tel 0410 503 00

Förbehåll för ev restriktioner pga Corona som kan påverka faciliteter och service på hotellet och i restaurangen. Smygehus Havsbad följer löpande alla rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, läs mer här

Varmt välkomna!