Nyår

Fira Nyår vid havet

Fira Nyår 2023 på Smygehus Havsbad

Vi hoppas innerligt att ni vill komma och festa ut 2023 och välkomna 2024 tillsammans med oss! Läs mer nedan och välkommen att boka.

Välkommen att fira in det nya året på Sveriges sydligaste festplats! Boka vårt lyxiga tredagarspaket med  boende i två nätter och tillgång till relaxavdelning med pooler och bastu. Njut av sköna promenader längs havet och förbered er i lugn och ro för festligheterna!

På Nyårsafton välkomnas ni till matsalen där era bord är redo kl 19.30. Önskar ni ta en drink i baren innan dess så går det bra. Till middag serveras en delikat fyrarätters meny med utvalda viner till. Sedan fortsätter festen med dans till Sventures orkester – och i baren finns goda cocktails. Inför tolvslaget samlas vi på terrassen där ett glas mousserande serveras, det blir fyrverkerier och därefter serveras vickning.

Se detaljer och priser nedan.

Köksmästarens nyårsmeny i matsalen:

Konjaksspetsad hummersoppa med smörbrynt hummer- och gräddballotine. Serveras med fänkålskompott, sjökorall och dillolja

~ ~

Helstekt oxfilé med sauce bordelaise, örtconfiterad portobello, jordärtskockscrème och sauterade bönor, serveras med potatiskaka

~ ~ ~

Champagnesorbet

~ ~ ~ ~

Tre variationer av choklad: mockatryffel på mördegstartelette, chokladpastej med inkokt fikon och vitchokladpannacotta med rårörda hjortron

~ ~ ~ ~ ~

VICKNING:  Ost- och charkbricka

Vårt lyxiga tredagars Nyårspaket inkluderar:

Incheckning lördag 30 december, kl 15.00, i vald boendekategori enligt nedan, logi i två nätter
Tvårätters middag på kvällen
Tillgång till relax med två pooler, bastu och gym hela vistelsen (tidsbokning kan förekomma vissa tider)

På nyårsafton 31 december:

Frukostbuffé
Sillbuffé med dessert 12.00-14.00 (desserten står framme till kl 15.00)
Köksmästarens 4-rätters meny
Vinpaket / Alkoholfritt alternativ finnes
Underhållning och dans till Sventures orkester
Ett glas mousserande vin, serveras på terrassen, och fyrverkeri vid tolvslaget
Vickning, 01.00

PÅ NYÅRSdagen 1 januari:

Frukost serveras 09.00-11.00

Pris per person för Nyårspaket med ankomst 30 december enligt ovan inklusive övernattning 2 nätter:

4995 kr vid övernattning i delat dubbelrum (slutsålt)
3695 kr vid övernattning i semesterhus med 4 personer/hus (slutsålt)
3495 kr vid övernattning i semesterhus med 5 personer/hus (1 person i extrasäng) (slutsålt))
För bokning av Superior-rum tillkommer 250 kr/person och natt (slutsålt)
För bokning av Juniorsvit tillkommer 500 kr/person och natt (slutsålt)
För bokning av strandhus tillkommer 500 kr/hus och natt (slutsålt)

Betalning av bekräftad bokning sker senast 15 november till swishnummer: 123 071 46 91. Märk betalning med namn och bokningsnummer. Avbokning och återbetalning därefter endast med läkarintyg. OBS: Om medresenärer avbokar så ni blir färre i semesterhuset gäller att ni får betala till enligt ovan prislista.

~ ~ ~ ~ ~

Pris enbart Nyårssupé inkl drycker och vickning enligt ovan (övernattning eller lunchbuffé ingår ej) 1450 kr/person. Betalas vid bokning (avbokningsbart tom 1 v innan) på swish: 123 071 46 91. Ange namn
4-rätters-menyn finns även för avhämtning, 525 kr/person (för barn under 12 år, 225 kr), hämtas mellan 13.00-14.00
Pris enbart sillbuffé, inkl dessert och kaffe: 375 kr

~ ~ ~ ~ ~

KÖKSMÄSTARENS NYÅRSMENY FÖR AVHÄMTNING:

Konjaksspetsad hummersoppa med smörbrynt hummer- och gräddballotine. Serveras med fänkålskompott, sjökorall och dillolja

~ ~

Helstekt oxfilé med sauce bordelaise, örtconfiterad portobello, jordärtskockscrème och sauterade bönor, serveras med potatiskaka

~ ~ ~

Osttallrik med lokala ostar och hemkokt marmelad

~ ~ ~ ~

Tre variationer av choklad: mockatryffel på mördegstartelette, chokladpastej med inkokt fikon och vitchokladpannacotta med rårörda hjortron

~ ~ ~ ~ ~

Sista beställningsdag för meny eller take away är 27 december.

Bokningsförfrågan via mail till info@smygehushavsbad.se eller på tel 0410-503 00 – välkommen!

Missa inte

Påsken på
smygehus Havsbad

Välkommen att fira påsken vid Sveriges sydspets, njut av vår, strandpromenader, inspirerande konst vid årets Konstrunda och underbart god mat!