Fira högtider vid havet

Högtider på Smygehus

Fira årets alla högtider hos oss på Smygehus Havsbad

Fest, bröllop & högtid

Ramen för era högtidsstunder finns på Smygehus Havsbad.

En plats med atmosfär och historia för livets alla stunder; bröllop, dop, födelsedag, minnesstund. Den alltid närvarande strandremsan är lika vacker att beskåda oavsett årstid. Smygehus Havsbad har en hundraårig historia av fester och andra sammankomster. Idag liksom då erbjuder vi en upplevelse utöver det vanliga.

Hur vill ni fylla ramen?

bröllop

Smygehus Havsbad är den idealiska platsen för er som vill fira er kärlek till varandra, med ett bröllop intill havet. Vig er vid vår strandäng där vassen duggar tätt.

Fest & Högtid

På anrika Smygehus Havsbad erbjuder vi flera härliga matsalar att samla släkt och vänner i. Våra kockar tar fram en meny efter era önskemål och vi dukar festligt i nedre matsalen eller i vår festsal. Under den varma säsongen kan ni inleda kvällen med mousserande vin på terrassen och höra vågornas skvalpande.

Vi tar väl hand om er under kvällen och önskar ni dans så är det bara att slå klackarna i taket!

Minnestund

Samla dina tankar och minnen på en lugn och avslappnande plats. Havet och himlen är alltid närvarande och lika rogivande och vacker oavsett årstid.

Vi tänder ljus och serverar en god måltid eller kaffe och smörgås. Ni får tid att umgås och blicka både bakåt och framåt.

Många väljer att sitta i vårt Chambre Separée med plats upp till 25 personer. Är ni mellan 25-80 sitter ni i vår högtidslokal alternativt i matsalen. Vita linnedukar och servetter ingår i dukningen men blommor och övriga detaljer diskuterar vi fram till en lösning som känns fin för er. Tag gärna en strandpromenad eller sitt en stund på verandan efteråt.

Högtider vid havet

Utbud inom Högtider

Alla hjärtans dag

Bröllop

Fars dag

Fest & Högtid

Gåsamiddag

Julaftonspaket

Julbord företag

Minnesstund

Mors dag

Sagt om oss från gäster:

"Fantastiskt god mat. Oerhört fint salladsbord. Mycket gott hembakat bröd. Kaffe + småkakor ingick. Härlig miljö med havet utanför! Snäll och trevlig personal men servicen är tyvärr alldeles för långsam."
Sresl
Gäst
Håll dig uppdaterad

Nyheter & uppdateringar

Läs senaste nyheter inom högtider och arrangemang.

Missa inte

Skäm bort mamma i en underbar havsmiljö med lyxig brunch!