Boka Hotell & Boende på Smygehus Havsbad

Låt dig vyssjas till sömns av havsbrisen och vakna utvilad till en ny dag full av möjligheter när du passar på att bo på Smygehus Havsbad. Oavsett om du är på semester eller med jobbet på konferens så erbjuder våra hus både lugn och fridfull ro och närhet till olika aktiviteter, större städer som Köpenhamn och Malmö och vacker natur med möjligheter till cykelturer, vandringar, bad och eller vattensport.

Om du vill aktivera dig på nära håll så finns här tennisbanor, utomhuspool och boulebana. Dessutom en fin relaxavdelning med pooler, bastu och gym.

Hotellrum, semesterhus och sommarrum

Bilder på rum och semesterhus hittas här

Våra härliga semesterhus ligger alla i naturskön omgivning, några med havsutsikt men alla är havsnära. Här finns på bottenplan kök, matplats, soffgrupp och uteplats. Här finns också ett badrum med dusch och wc. En trappa upp ligger de två sovrummen, vardera med två sängar, samt en toalett. Vi har 41 hus varav 12 ligger söder om vägen och resten norr om, hus 1-7 ligger närmast stranden.

Nyårsafton 2017 stod även våra nybyggda hotellrum färdiga. I huvudbyggnaden finns nu 14 rum, varav ett superior room och en minisvit, båda med franska balkonger ut mot havet.

Våra härliga ”Sommarrum” är precis vad det låter som. Våra konferensrum omvandlas under dem varma månaderna till trevligt boende med havsutsikt. Vi erbjuder 6 sommarrum med 2-6 bäddar i varje. Badrum med dusch finns utanför eller i korridoren (ej på rummen). Delas med andra gäster.

Aktuella priser boende i semesterhus, hotellrum eller sommarrum, inklusive frukost hittar du på vår bokningssajt här till höger.

Incheckning sker från 15.00
Utcheckning 11.00 (sommartid: semesterhus lördagar 10.00)

Husdjur är välkomna i semesterhus och strandhus men ej i hotellrum, svit, superior room eller sommarum. En städavgift tillkommer.

Välkommen att boka!

Boka hotell

Boka enkelt din vistelse hos oss på Smygehus Havsbad via vår bokningsmodul.

Lediga rum och priser visas direkt och ni kan enkelt boka ert rum!