• Facebook
  • Instagram
0410-50 300
Smygehus Havsbad
  • Boka
    • Boka hotell & boende
    • Boka bord
    • Boka catering
    • Boka konferens
  • Hotell & Boende
    • Våra hotellrum
    • Våra strandnära hus
    • Våra sommarum
  • Restaurang och öppettider
    • À la carte
    • Lunch
    • Söndagsbrunch
    • Catering
  • Konferens
    • Möten på Smygehus
    • Inspirerande mötesmiljö
    • Våra konferenslokaler
  • Wellness
    • Gym
    • Bad och relax
    • Massage och behandlingar
    • Yoga
    • Vattengympa våren 2022
  • Bröllop
  • Högtider
    • Fest & högtid
    • Minnesstund
    • Årets högtidsdagar
      • Alla hjärtans dag
      • Fars dag
      • Gåsamiddag
      • Julaftonspaket
      • Julen 2022
      • Julbord Företag
      • Mors dag
      • Nyår
      • Påsk vid havet!
  • Aktuellt
    • Arrangemang
    • Paket-erbjudande
    • Kalender
  • Om oss
    • Corona-information
    • Sagt om oss
    • Kontakt och hitta hit
    • GDPR
  • SvenskaSvenska
    • SvenskaSvenska
    • EnglishEnglish
    • DeutschDeutsch
    • DanskDansk
  • Menu

À la carte

Direkt från jord till bord. På Söderslätt är det lätt att hitta närodlade råvaror. Vi har vällagad enkel mat. Inga konstigheter – men stort i vardagen! De lokala mattraditionerna är djupt förankrade och visar sig främst i våra husmansluncher. I à la cartemenyn är taket högt och kockarna lekfulla.

För restaurangens öppettider, se här

Välkommen!

Boka bord!

Meny

Förrätter

  • 145 kr
    Pocherad vit sparris från Österlen med Prästost fonduta. Serveras med skånsk spickeskinka och rostad mandel
  • 155 kr
    Carpaccio på skånsk kalv, semitorkade sommartomater, ramslökskräm, krasse och hyvlad Prästost från Kristianstad
  • 165 kr
    Krabb- och gäddmousseline med tångbakad morot, rökt majonnäs och dillolja

Varmrätter

  • 295 kr
    Skånsk ryggbiff med örtconfiterad Portabello från Hällestad. Sauterade bönor och ramslökshollandaise 
  • 295 kr

    Skinnstekt röding från Jämtland, med brynt citronsmörsås och primörer

  • 245 kr
    Variation på Knäredkyckling i smörad kyckling- och sparrisfond (tryffelfärserat lår och körvel-smaksatt krokett)
  • 205 kr
    Barigoule på kronärtskocka med sparrispolenta och primörer

Desserter

  • 135 kr
    Variation på rabarber: soppa och sorbet. Serveras med vispad vit chokladmousse och nötkrisp
  • 135 kr
    Jordgubbsmousse på frangipanebotten, citroncurd samt vanilj- och verbena karamell
  • 165 kr
    3 lokala ostar med hemkokt marmelad
  • 30 kr/st
    Tryfflar

    Allergener:
    1. Spannmål, 2. Kräftdjur, 3. Ägg, 4. Fisk, 5. Jordnötter, 6. Sojabönor,  7. Mjölk, 8. Nötter, 9. Selleri, 10. Senap,  11. Sesamfrö, 12. Svaveldioxid och sulfit, 13. Lupin,  14. Blötdjur och produkter därav

    Med reservation för ändringar

    Smygehus havsbad

    Smyge Strandväg 136
    231 78 Smygehamn
    0410-50 300
    info@smygehushavsbad.se

    • Facebook
    • Instagram

    Vänligen notera att Smygehus Havsbad är ett kontantfritt hotell
    bueno

    Senaste nyheter

    • Sommarens grillkvällar!
    • Studentbuffé och andra bufféer för vårens fester!
    • Smyg Inn!
    • Sparrisfest!
    • Havsbadets cocktailmeny

    Länkar

    Brf Smygehus Havsbad


    Skånska möten

    Svenska möten
    © Copyright Smygehushavsbad 2022 - Hemsida designad & skapad av Kräm & Naabar.
    • Start
    • Hotell
    • Restaurant
    • Über uns
    • SvenskaSvenska
    Scroll to top