Ny À la carte-meny från och med 27 januari
Direkt från jord till bord. På Söderslätt är det lätt att hitta närodlade råvaror. Vi har vällagad enkel mat. Inga konstigheter – men stort i vardagen! De lokala mattraditionerna är djupt förankrade och visar sig främst i våra husmansluncher. I à la cartemenyn är taket högt och kockarna lekfulla.
De dagar vi serverar gåsamiddag eller julbord serveras ingen à la carte
För restaurangens öppettider, se här
Välkommen!
Meny
Förrätter
- 135 krTryffelsmaksatt sellerisoppa med rökt svamp
- 155 krHummersoppa med sotad röding
- 155 krHjortpastrami med lingonkräm och picklade morötter
Varmrätter
- 335 krHalstrad skreitorsk Grenobloise, serveras med potatis och riven pepparrot
- 315 krGrillad ryggbiff, helbakad selleri, potatis, broccolini och rödvinssås
- 230 krSvamprisotto med parmesan
Desserter
- 135 krChokladfondant med vaniljglass
- 125 krCrème Brûlée
- 155 kr3 sorters svenska ostar med hemkokt marmelad
För barn upp till 12 år
- Halv portion av de flesta rätter ovan till halva priset eller
- 95 krKöttbullar med kokt potatis och gräddsås
- 55 krGlass med chokladsås
Allergener:
1. Spannmål, 2. Kräftdjur, 3. Ägg, 4. Fisk, 5. Jordnötter, 6. Sojabönor, 7. Mjölk, 8. Nötter, 9. Selleri, 10. Senap, 11. Sesamfrö, 12. Svaveldioxid och sulfit, 13. Lupin, 14. Blötdjur och produkter därav
Med reservation för ändringar