À la carte-meny
Direkt från jord till bord. På Söderslätt är det lätt att hitta närodlade råvaror. Vi har vällagad enkel mat. Inga konstigheter – men stort i vardagen! De lokala mattraditionerna är djupt förankrade och visar sig främst i våra husmansluncher. I à la cartemenyn är taket högt och kockarna lekfulla.
För restaurangens öppettider, se här
Välkommen!
Meny
Förrätter
- 135 krNässelsoppa med kycklingballotine 3, 7, 9
- 125 krGrön sparris från Österlen med ramslökshollandaise, skink-chips, krutonger och rostad mandel 1, 3, 8
- 155 krTorskcarpaccio med dillemulsion och stenbitsrom 3, 4, 7
Varmrätter
- 315 krLammracks med primörer, bakad kvisttomat och potatisgratäng, serveras med rosmarinsky 7, 9
- 305 krSkinnstekt röding med primörer och sandefjordsås 4, 7
- 305 krKalvrygg med ramslöksemulsion och primörer 3, 7
- 215 krSparrispolenta med kronärtskocks-barigoule och primörer
Desserter
- 135 krBavaroise på rabarber med inkokt rabarber 1, 3, 7
- 135 krMörk chokladmousse med maräng och bär, serveras med mandel 1, 7, 15
- 155 kr3 sorters svenska ostar med hemkokt marmelad 1, 7
För barn upp till 12 år
- Halv portion av de flesta rätter ovan till halva priset eller
- 115 krKyckling med pommes frites och bearnaisesås 3
- 115 krKöttbullar med potatis, gräddsås och lingon 1, 3
- 55 krGlass med chokladsås 3, 7
Allergener:
1. Spannmål, 2. Kräftdjur, 3. Ägg, 4. Fisk, 5. Jordnötter, 6. Sojabönor, 7. Mjölk, 8. Nötter, 9. Selleri, 10. Senap, 11. Sesamfrö, 12. Svaveldioxid och sulfit, 13. Lupin, 14. Blötdjur och produkter därav, 15. Mandel
Vi använder endast laktosfria produkter
Med reservation för ändringar