Konstutställning med Mariann Meijer Annerfeldt

,

Vi presenterar stolt konstnär Mariann Meijer Annerfeldt

Mariann Meijer Annerfeldt är född i Malmö och bosatt i Svarte sedan 2001. Hon har deltagit i ett tjugotal utställningar, senast i den jury-bedömda hÖsterlensalongen (2016 och 2017). Tidigare även flera utställningar bl a på Öresundsutställningen, Malmö Stadsbibliotek, Tomelilla konsthall, Lunds Domkyrkoforum samt den uppmärksammade temautställningen ”9 månader” på Galleri Tomelilla och Ystad lasarett 2006.

Mariann säger själv om sin konst: ”Konsten har funnits med mig hela livet. Allt sedan mina fingrar kunde fatta tag i en krita har jag målat. Jag har huvudsakligen målat i olja och akryl, men jag har även skulpterat och uttryckt mig i grafik. Då jag ständigt befinner mig i en utvecklingsprocess ställs jag inför nya utmaningar, att finna nya infallsvinklar och sätt att uttrycka mig på är en drivkraft. Min största inspirationskälla är mig själv, i detta arkiv hämtar jag bilder och känslor som jag vill förmedla.”

 

Marianns konst kommer ställa ut i stora konferensrummet och rummet utanför.

Vernissage långfredag från kl 10.00, därefter öppet hela påsken 10.00-18.00

Länk: https://mariannmeijer.wordpress.com/